Azonnali elérhetőség

Dolgozói elégedettség növelés

A Nyugat Dunántúl egy másik Magyarország. Itt a munkanélküliség helyett számos területen munkaerő hiányt látunk. A képzett megbízható munkavállalóért versenyfutás indult. Számos cégben nagyon erős a fluktuáció, mely rontja a morált, a termelési eredményeket. Felértékelődik a dolgozók elégedettsége, a jó kollégák megtartása. Egyértelműen egy jó módszer a fizetésemelés, viszont ha a piac, a verseny ezt nem teszi lehetővé, vagy csekély mértékben, akkor más eszközök kellenek.

Dolgozói elégedettség növelő csomagok, melyeket Önnek kínálunk

  • A West Side Balance az egészség megőrzést, mentális és fizikai jólét fejlesztést szolgálja
  • A West Side Culture pedig céges kultúra fejlesztő program.
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A dolgozói elégedettség növelés a rendezvények révén is megvalósítható!

Egyre általánosabbá válik az a jelenség, hogy a munkavállalók nem maradnak egy munkahelyen évtizedeken át, ahogyan az még korábban szokás volt, hanem a kedvezőbb ajánlat hatására továbbállnak. Ez különösen a fiatalabb generációt jellemzi, akik minél gyorsabban szeretnének előrejutni, jól keresni és megvalósítani a terveiket.

A munkáltató egyet tehet, megpróbálja megőrizni az alkalmazottait és a tőle telhető legjobb feltételeket biztosítani az ideális munkakörnyezet megteremtéséhez. A dolgozói elégedettség növeléshez hozzátartoznak az olyan események is, amik rendszeresen segítik ennek a célnak az elérését.

A cégünk ilyen jellegű, dolgozói elégedettség növelést célzó rendezvényeket is tető alá hoz. A különféle igények kiszolgálására két különböző csomagot ajánlunk ügyfeleinknek, a honlapunkon olvasható témák szerint. Keressen minket bizalommal, és hívja segítségül tapasztalatunkat, szakmai hozzáértésünket a dolgozói elégedettség növelésére, tegyen meg mindent alkalmazottai marasztalásáért!