Azonnali elérhetőség

Szabadtéri rendezvényeit is megszervezzük!

szabadtéri rendezvények

A rendezvényszervezése egész évben van lehetőség, hiszen minden évszakban adódik valamilyen esemény. Egy csapatépítő program, egy céges party, egy promóciós esemény, egy konferencia, workshop vagy családi nap az alkalmazottak számára, a lehetőségek szinte kifogyhatatlanok.

A rendezvények egy részét lehetőség van szabadtéren megtartani. Amikor már meleg, napos és száraz az idő, amikor hosszabbak a nappalok, minden zöldbe borul és virágzik, hangulatosabb a szabadban megtartani egy-egy eseményt, rendezvényt, mint a négy fal között.

Forduljon hozzánk bizalommal és bízza ránk a szabadtéri rendezvények megszervezését és lebonyolítását is! Önnek nincs más dolga csak élvezni az eredményt, értékelni a tapasztaltakat és máskor is minket hívni, ha rendezvényszervező cégre van szüksége!

Hol legyen a helyszín, mi a vészforgatókönyv rossz idő esetén, sátor legyen vagy inkább ne, milyen legyen a catering kánikula esetén, hogyan nézzen ki a dekoráció? Ezeket mi mind megszervezzük az Ön igényei alapján, és tökéletes szabadtéri rendezvényt viszünk ki a szabadba!