Azonnali elérhetőség

Programjaink vegyítik a céges laza hétvégék és a csapatépítő tréningek hatás mechanizmusait. Mindezt megfűszerezve egy kis izgalommal pozitív feszültséggel és kreatív ötletekkel. Ezen napokon a résztvevők kimozdulnak a megszokott keretek között, de mindezt „kényelmes” nekik tetsző keretek között. Nem kell legyőzniük a félelmeiket, nem kell adrenalint nyelve drótpályán csúszniuk, kell viszont erőfeszítéseket tenni a közös sikerért, bízni a többiekben, kinyilni mások előtt. Mindezt szinte észrevétlenül, természetes módon. A programot okleveles trénerek alakítják és tartják meg az Önök igényeire szabva. Kommunikáció fejlesztés, konfliktus kezelés, stressz kezelés, időgazdálkodés, együttműködés fejlesztés, csapatépítés szerepel a kínálatunkban.

Kiknek ajánljuk?

  • „Kényelmes kalandoroknak” Akik változatosságot és élményt keresnek, többet akarnak a sokat eszünk és még többet iszunk megszokásnál, Nem gondolják, hogy Valika a pénzügyről raftingolni szeretne.
  • Akik a csapatuk hatékonyságát szakmai keretek között szeretnék növelni
  • Akik beleuntak a „hagyományos” tréningek egyformaságába
  • Akik kényelmes keretek között bővítenék a komfort zónájukat!
  • Akik azt szeretnék, hogy hétfőn a kollégáik hátba veregessék és köszönjük, mikor megyünk újra szavakkal fogadják őt.
 

Csapatépítő tréning másként

A csapatépítés minden kisebb-nagyobb vállalkozás életében időről-időre felbukkanó program. Ám a különböző csapatépítő ötletek között óriási a különbség, a célok és az eszközök csapatonként változóak.

Sajnos a mostanában elterjedt nézet szerint egy csapatépítő tréning szinte kizárólag a szórakozásról szól, elvesztette eredeti jelentését. Ha Ön szeretne visszatérni az alapokhoz és megtapasztalni egy valódi, tartalommal és célokkal teli csapatépítő élményét, akkor nem kell mást tennie, mint felvenni velünk a kapcsolatot és a mi szakértelmünkre, illetve tapasztalatunkra bízni magát és munkatársait!

Mi kitaláljuk, megtervezzük és megszervezzük Önöknek a tökéletes csapatépítő programot. Miben más az, amit mi kínálunk, a mai divatos programokkal szemben? Mi hiszünk abban, hogy a csapatépítő tréning a közös célok kiépítéséről, az erősségek továbbfejlesztéséről, a gyengeségek feltérképezéséről, a résztvevők összekovácsolásáról szól, egy út kezdete, amely messze a jövőbe nyúlik és a siker felé mutat.

Ha úgy érzi, hasonlóak az elképzeléseink, bátran keressen fel minket a legötletesebb csapatépítő tréning feladatokkal kapcsolatban!

csapatépítő tréning

Az alábbiakban egyedi csapatépítő ajánlatainkról részletesebben is tájékozódhat.

Bor és gasztronómiai kalandtúránk különleges pincék rejtett zugaiba, egyedi éttermek mesteri fogásai közé vezeti az érdeklődőket; közben a borról, a kóstolásról, az együttműködésről és önmagunkról tanulunk meg fontos dolgokat. Mindezt finom falatok között, mesterszakáccsal, somellier-vel és profi trénerrel. Hívjon fel és egyedi ajánlatot készítünk Önnek!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Történelmi várvédő kalandtúráink folyamán képzeletben visszarepülünk az időben, hogy egy túrával egybekötött, kihívásokkal megtűzdelt csapatépítő tréning részesei lehessünk. Vajon a csapat képes átsurranni az ostromló török seregen, átkúszni a várárkon és bejuttatni a fontos levelet a várba? Szép tájak, történelmi romok, sok izgalom és nevetés, erősebb csapategység! Keressen minket és nem fog csalódni!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nyugat Dunántúl minden városa rejteget titkokat, legendákat. Székesfehérvár, Győr, Veszprém, Szombathely....és még sorolhatnánk. Az adott legendák köré némi fantáziával egy igazi titokzatos kalandot szőttünk és már össze is állt egy rejtvényes city catching. Velünk játszva megismeri a város nevezetességeit, közben a csapat minden szellemi és fizikai erejére szükség lesz, hogy megoldódjon a rejtély. Vesse bele magát velünk a városi vadon izgalmaiba!

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.