banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Céges rendezvényszervezés

Mit adunk Önöknek?

Szakértelmet: Kollégáink mind humán területen felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, elkötelezettek szakmájuk iránt. Rendezvényszervezés mellett felnőttképzési szakmenedzser, csapatépítő, tréner, projektmenedzser, pályázati szakértő végzettségekkel rendelkeznek.

Tapasztalatot: Remek rendezvény szervező vénájú HR-esekkel találkoztunk számos cégnél. Talán olyannal is aki nálunk is jobb lenne ezen a területen. Viszont ő(k) évi 2-3 rendezvényt szervezetek, mi évi 40-50 et. Ez a tapasztalat tesz minket értékes partnerré, olyanná akire rábízhatja a rendezvényét, mert ami az eddigi 300-400 rendezvényünkön történt az mind a fejünkben van.

Kedvező ár-értékarányú szolgáltatásokat: Ismerjük a szolgáltatói piacot, tudjuk ki milyen ár-érték aránnyal dolgozik. A számos esemény miatt, amin alvállalkozókkal dolgozunk kiesnek a gyenge minőségűek, a megbízhatatlanok. Akik maradnak a több megrendelés miatt a piaci árnál kedvezőbb áron dolgoznak nekünk, így Önöknek is.

Győr mellett az alábbi városokban is vállaljuk a rendezvények szervezését:

Szombathely
Komárom
Tatabánya
Mosonmagyaróvár
Mór
Székesfehérvár
Esztergom

Mit vállalunk?

Mit hagyunk Önöknél?

Vállalkozása a születésnapját ünnepli? A céges rendezvény szervezését bízza ránk!

Akárcsak az emberek életében, úgy a vállalkozásoknak is fontos fordulópontnak számít a születésnapjuk, ezt pedig természetes, hogy méltóképpen szeretnék megünnepelni. Ilyenkor meg lehet hívni a munkavállalókat, fontosabb üzleti partnereket, ügyfeleket is akár, hiszen abban, hogy egy újabb születésnapot ünnepelhet a cég, kulcsfontosságú szerepet játszik minden szereplő. Ha az Ön vállalkozása is hamarosan születésnaphoz érkezik, és szeretné ezt színvonalas céges rendezvény keretein belül megünnepelni, forduljon hozzánk bizalommal!

Alapvetően minden céges rendezvény kiemelt figyelmet kíván a szervezés szempontjából, azonban amikor az adott vállalkozás a születésnapját ünnepli, mindent pontosan előre meg kell tervezni. Erre azért van szükség, hogy az ünnepi céges rendezvényen folyamatosan fenn lehessen tartani a vendégek figyelmét, emellett pedig a színvonalas szórakoztatás biztosításáról sem szabad megfeledkezni.

Egy születésnapi céges rendezvény megszervezése összetett munkát igényel, és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően mi ennek száz százalékban eleget tudunk tenni. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Sikeres céges rendezvényt szeretne? Bízza profikra a szervezést!

Amikor egy vállalkozás amellett dönt, hogy céges rendezvényt szervez a dolgozói számára, természetes, hogy az esemény kivitelezésében a tökéletességre törekszik. Ez azért fontos, mert egy céges rendezvény nagyban meghatározza a későbbiekben a vállalkozás sikereit. Ahhoz, hogy az esemény napján minden a lehető legnagyobb rendben menjen, mindenképp szakemberekre kell bízni a céges rendezvény megszervezését és kivitelezését!

Mivel több éves tapasztalattal rendelkezünk a céges rendezvények megszervezésében, tisztában vagyunk azokkal a tényezőkkel, amelyek pozitív irányba befolyásolják az esemény hangulatát. Ha bennünket választ a céges rendezvény kivitelezéséhez, a vendégek garantáltan jól fogják magukat érezni, ami növeli a lojalitást. Egy jól megszervezett és lebonyolított céges rendezvény mindenképp imponál a résztvevőknek, hiszen így Ön kifejezi a tiszteletét feléjük.

A céges rendezvény megszervezéséért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Céges rendezvények Győrben? Megrendezzük az ügyfélpartit is!

Sokféle céges rendezvény szóba jöhet egy vállalat életében. Ha olyan tevékenységet folytat egy cég, hogy folyamatosan ügyfeleknek kell reprezentálnia, akkor az ügyfélpartik állandó elemei a rendezvény naptárnak.

Amennyiben győri céges rendezvények szervezéséhez van szüksége egy megbízható rendezvényszervező cégre, forduljon hozzánk bizalommal! Kapcsolati rendszerünknek, tapasztalatunknak és kreativitásunknak köszönhetően Önnek is megszervezzük azt az ügyfélpartit, amivel partnereinek a kedvére tehet. Egy ügyfélparti megszervezése, habár csak felszínes szórakozásnak tűnik, mégis nagy felelősség. A cég jövője, a következő megbízásai is múlhatnak rajta.

A győri céges rendezvények profi szervezőiként biztosíthatjuk, hogy bennünk nem fog csalódni. Az ötleteléstől a rendezvény sikeres zárásáig mindent ránk bízhat, Önnek csak az a dolga, hogy megjelenjen az ügyfélpartin!

Amennyiben győri céges rendezvényhez keres rendezvényszervező céget, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Rendezvényszervező irodánkkal minden eseményre tökéletesen fel tud készülni!

Amikor egy rendezvényt szeretne tető alá hozni valaki, akkor sosincs túl korán elkezdeni a szervezést. Rendezvényszervező irodánk elegendő tapasztalattal rendelkezik már ahhoz, hogy ezzel tisztában legyen. A rendezvény hónapokkal később kerül majd sorra? Ha az utolsó pillanatra hagyja a rendezvényszervező iroda kiválasztását, lehet, hogy már nem lesz miből választani vagy csak olyan cégek maradnak, amiknek a munkájával nem biztos, hogy elégedett lesz majd.

Rendezvényszervező irodánkban minden kolléga a szervezésre koncentrál, ezért nálunk nem kallódnak el a projektek. Minden részletet precízen kidolgozunk, minden listát hiánytalanul megírunk, minden árajánlatot lelkiismeretesen bekérünk, a helyszínt bejárjuk és minden szóba jöhető lehetőséget prezentálunk az ügyfélnek.

Győri rendezvényszervező irodánk szervezésében a tavaszi, nyári, őszi, téli rendezvények is tökéletesen koordináltan válnak a vendégek számára nyitottá. Ha szeretne velünk dolgozni, keressen minket elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Az izgalmas családi rendezvények lebonyolítását bízza ránk!

A nyár egyértelműen a szabadtéri rendezvények időszaka: ilyenkor rengeteg, különböző tematikájú esemény kerül megrendezésre, így nem nehéz kikapcsolódási lehetőséget találni. A leglátogatottabb események közé tartoznak a családi rendezvények, hiszen ott kicsik és nagyok egyaránt megtalálják az ideális szórakozási lehetőséget. Ahhoz, hogy ez így is legyen, és az eseményen izgalmas programokkal várják a résztvevőket, érdemes profikra bízni a szervezést. Ha Ön még nem talált tapasztalt szervezőket a családi rendezvény lebonyolításához, keressen bennünket bizalommal!

Több éve foglalkozunk családi rendezvények lebonyolításával is, így kellő tapasztalattal rendelkezünk azzal kapcsolatban, mitől válhat sikeressé egy ilyen esemény. Ismerjük a kicsik és a felnőttek igényeit, így mindenkinek tudjuk biztosítani a megfelelő szórakozási lehetőséget. Természetesen az egyedi igényeket is figyelembe vesszük, garantáljuk, elégedett lesz munkánkkal!

Amennyiben szeretné segítségünket kérni a családi rendezvény szervezésében, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

Nyáron is esedékes győri céges rendezvényeit bízza ránk!

A nyári hónapok a rendezvényszervezés egyik fő szezonját jelentik. Ez különösen az olyan rendezvényekre igaz, amiket a közösség szórakoztatására szerveznek, de céges rendezvény is akad ilyenkor.

Az Ön cége naptárában is sorakozik néhány nyári program, amit lassan el kellene kezdeni megszervezni? Győri céges rendezvényekhez ajánljuk magunkat! Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat győri céges rendezvények megszervezésével kapcsolatban!

Önnek egy olyan rendezvényszervező cégre van szüksége, ami tökéletesen ismeri a várost, tudja milyen típusú rendezvényhez milyen stílusú helyszín illik. Kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezünk a szakmában, így minden győri céges rendezvényhez biztosítani tudjuk a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat, illetve azokból a sokrétű kínálatot.

Lépjen kapcsolatba rendezvényszervező cégünkkel a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és bízza ránk győri céges rendezvényei lebonyolítását!

A céges családi rendezvények szervezését nyáron is bízza ránk!

Az élet nyáron sem áll meg, ilyenkor is munkába kell menni, és érdemes résztvenni a közösségi életben. A nyár az egyik legjobb időszak arra, hogy az olyan eseményeket, mint amilyenek a céges családi rendezvények, megtartsák. Ilyenkor sokkal több lehetőség nyílik arra, hogy szabadtéren megrendezett eseményre invitálhassa alkalmazottait egy cég.

A jó időben számtalan programlehetőség van, ám az igen vegyes életkori és érdeklődésbeli különbségek miatt érdemes jól megtervezni a napot. Bízza ránk a céges családi rendezvény megszervezését nyáron is, mi segítünk abban, hogy a maximumot tudja kihozni az eseményből! A koncepció alkotástól a helyszín felmérésen át a catering és a programok megszervezéséig bármit ránk bízhat, Önnek csak el kell döntenie, hogy mire bólint rá. Adja meg a cég alkalmazottainak és családjaiknak ezt a lehetőséget az ismerkedésre, kikapcsolódásra, szórakozásra, és szervezzünk nekik együtt egy remek szabadtéri rendezvényt!

A weboldalunkon közzétett elérhetőségeink egyikén vegye fel velünk a kapcsolatot, és bátran kérjen árajánlatot céges családi rendezvény megszervezésére!

Céges rendezvényszervezés: levesszük a terhet a válláról!

A céges rendezvényszervezés rendkívül összetett, hiszen ahhoz, hogy sikeres legyen az esemény, rengeteg tényezőre oda kell figyelniük a szervezőknek, elég csak a helyszínválasztásra vagy a programok összeállítására gondolni. Éppen ezért a céges rendezvényszervezést nem lehet a vállalkozáson belül megoldani, hiszen a munkavégzés mellett nem jut kellő idő az esemény szervezésére. Ha Ön ezért inkább külsős cégre bízná a rendezvényszervezést, keressen bennünket!

Csapatunk garantáltan leveszi a terhet a válláról a céges rendezvényszervezéssel kapcsolatban, hiszen ameddig Ön a vállalkozás üzleti ügyeivel, feladataival foglalkozik az alkalmazottakkal együtt, addig mi mindenről gondoskodunk, amire szükség van egy sikeres eseményhez. A szervezés megkezdése előtt egy közös megbeszélésen minden fontos tényezőt egyeztetünk, meghallgatjuk elképzeléseit, majd elkezdjük a munkát. Velünk így rengeteg időt és energiát spórolhat meg, ráadásul az esemény sikere miatt sem kell majd aggódnia, hiszen általunk profi kezekben van a szervezés.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne felkérni minket a céges rendezvényszervezésre, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Rendezvényszervezés Győrben? Válasszon bennünket!

A karácsonyi és újévi rendezvényeknek már vége, de kezdődik az új szezon: hamarosan újra termékbemutatók, konferenciák, esküvők és még számos egyéb rendezvény kerül megrendezésre. Ha ön is hasonlóra készül Győrben, vagy annak vonzáskörzetében, érdemes hozzánk fordulnia, hiszen komoly tapasztalattal rendelkezünk e téren.

A rendezvényszervezést Győrben és környékén már évek óta ránk bízhatja, de ha eddig nem tette, tekintse meg referenciáinkat, vagy kérdezze meg egyik üzleti partnerét; van rá esély, hogy a közvetlen környezetében is van olyan, aki már dolgozott együtt velünk, vagy részt vett egy általunk szervezett rendezvényen, Győrben! Biztosak vagyunk benne, hogy csak jót fog hallani felőlünk, és utána bennünket fog felkérni a rendezvénye megszervezéséhez!

Ha rendezvényszervezés Győrben, mi vagyunk a megfelelő választás! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, mondja el elképzeléseit, majd kérjen árajánlatot, és kezdjük meg a közös munkát!

Bízza ránk a céges rendezvények, partnertalálkozók szervezését jövőre is!

Lassan ennek az évnek is vége, ilyenkor javában zajlanak a céges karácsonyi rendezvények. Ám az a tapasztalatunk, hogy a decemberi sok munka és nagy hajtás miatt egyre többen halasztják ezeket az eseményeket inkább az új év elejére, januárra, esetleg februárra. Ha cégvezetőként Ön is így döntött, a legjobb helyen jár, hiszen ránk 2020-ban is számíthat a céges rendezvények, partnertalálkozók szervezésében!

A január sok szempontból előnyös ezekhez a találkozásokhoz, hiszen ilyenkor van lehetőség nyugodtan átbeszélni az elmúlt évet, illetve egyeztetni a további terveket, a következő időszakban, illetve az évben elérni kívánt célokat. Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a céges rendezvények, partnertalálkozók szervezésében, amennyiben egy sikeres rendezvényt szeretne lebonyolítani, bátran keressen fel minket!

Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken akár már most, bízza ránk a céges rendezvények, partnertalálkozók szervezését 2020-ban is!

Bízza ránk a céges karácsonyi parti szervezését!

Manapság már nem csak az otthonokban, de a munkahelyeken is folyik a karácsonyi készülődés, hiszen a éges rendezvények megszokottá váltak az utóbbi években. Az év lezárását a munkahelyek többsége megünnepli egy céges karácsonyi parti szervezésével. Azért, hogy az esemény minden szempontból tökéletes legyen, érdemes egy profi rendezvényszervező csapatot megbízni a feladattal.

Amennyiben ön is szeretné kollégáival egy színvonalas céges rendezvényen ünnepelni a karácsonyt, válasszon bennünket! Komoly tapasztalattal rendelkezünk a rendezvényszervezés terén, ezért, ha ránk bízza a céges karácsonyi parti szervezését, garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Kezdje el időben a céges karácsonyi parti szervezését, és bízzon meg bennünket a kivitelezéssel! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a céges rendezvény szervezése iránt, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén még ma! Várjuk megkeresését!

Miért érdemes profikra bízni a rendezvényszervezést?

Egy rendezvény sikerén rengeteg dolog múlhat kezdve egy üzlet fellendülésétől egészen a munkatársak lojalitásának növeléséig. Éppen ezért érdemes olyan szakemberekre bízni a rendezvényszervezést, akik komoly tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen.

Természetesen sokféle rendezvény létezik, és mindegyiken másra van szükség, ám egy közös tulajdonsága mindnek van: a sikeresség igénye. Vannak esetek, amikor ez még hangsúlyosabbá válik, és szeretnénk biztosra menni annak érdekében, hogy elérhessük a céljainkat a rendezvény kapcsán. Ilyenkor a rendezvényszervezés a kulcsa mindennek, hiszen számos tényezőt kell figyelembe venni, rengeteg embert kell koordinálni, és mindennek időben el kell készülni. Aki mindezeket egyszerre képes kezelni, az csakis egy tapasztalt és profi rendezvényszervező lehet!

Amennyiben szeretné szakértőkre bízni a rendezvényszervezést, forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink várják hívását megadott elérhetőségeink egyikén!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu