banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Rendezvényszervezés Tatabányán

Nem kell, hogy a rendezvényszervezés Tatabányán az Ön idejét rabolja!

rendezvényszervezés Tatabánya

Rendezvényszervezés Tatabányán? Mi vállaljuk, méghozzá teljes körűen, hogy ne az Ön drága ideje menjen el apróságokkal, a részletek egyeztetésével

A rendezvényszervezés néha idegőrlő feladat. Nem ritka, hogy az egészen apróságok megszervezésével megy el rengeteg idő, mialatt más téren meg nem lehet tovább lépni. Ez főként igaz az olyan esetekben, amikor a szervezőnek nincs meg a kellő tapasztalata ahhoz, hogy mindenre kapásból tudja a megoldást, hogy hova kell fordulni. 

Azonban nem feltétlenül kell, hogy az Ön drága ideje menjen a szolgáltatókkal való egyezkedésre, a legkisebb apróságok egyeztetésére. Cégünk vállalja a rendezvényszervezést Tatabányán, így Önnek nem marad más feladata azon kívül, hogy megosztja velünk az elképzeléseit. Mindent megszervezünk, leegyeztetünk, kézben tartunk és gondoskodunk a gördülékeny lebonyolításról. 

Spóroljon időt és idegeskedést velünk! Keressen minket bizalommal a szolgáltatással kapcsolatos bővebb tájékoztatásért és bízza ránk Ön is a rendezvényszervezést Tatabányán! 

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu