banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Egyedi csapatépítő programok

Programjaink vegyítik a céges laza hétvégék és a csapatépítő tréningek hatás mechanizmusait. Mindezt megfűszerezve egy kis izgalommal pozitív feszültséggel és kreatív ötletekkel. Ezen napokon a résztvevők kimozdulnak a megszokott keretek között, de mindezt „kényelmes” nekik tetsző keretek között. Nem kell legyőzniük a félelmeiket, nem kell adrenalint nyelve drótpályán csúszniuk, kell viszont erőfeszítéseket tenni a közös sikerért, bízni a többiekben, kinyilni mások előtt. Mindezt szinte észrevétlenül, természetes módon. A programot okleveles trénerek alakítják és tartják meg az Önök igényeire szabva. Kommunikáció fejlesztés, konfliktus kezelés, stressz kezelés, időgazdálkodés, együttműködés fejlesztés, csapatépítés szerepel a kínálatunkban.

További információkért látogassa meg a https://ytrening.hu/ weboldalunk.

Kiknek ajánljuk?

Csapatépítő tréning másként

csapatépítés

A csapatépítés minden kisebb-nagyobb vállalkozás életében időről-időre felbukkanó program. Ám a különböző csapatépítő ötletek között óriási a különbség, a célok és az eszközök csapatonként változóak.

Sajnos a mostanában elterjedt nézet szerint egy csapatépítő tréning szinte kizárólag a szórakozásról szól, elvesztette eredeti jelentését. Ha Ön szeretne visszatérni az alapokhoz és megtapasztalni egy valódi, tartalommal és célokkal teli csapatépítő élményét, akkor nem kell mást tennie, mint felvenni velünk a kapcsolatot és a mi szakértelmünkre, illetve tapasztalatunkra bízni magát és munkatársait!

Mi kitaláljuk, megtervezzük és megszervezzük Önöknek a tökéletes csapatépítő programot. Miben más az, amit mi kínálunk, a mai divatos programokkal szemben? Mi hiszünk abban, hogy a csapatépítő tréning a közös célok kiépítéséről, az erősségek továbbfejlesztéséről, a gyengeségek feltérképezéséről, a résztvevők összekovácsolásáról szól, egy út kezdete, amely messze a jövőbe nyúlik és a siker felé mutat.

Ha úgy érzi, hasonlóak az elképzeléseink, bátran keressen fel minket a legötletesebb csapatépítő tréning feladatokkal kapcsolatban!

Csapatépítő ötletre van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal!

Manapság a csapatépítő programoknak hatalmas a népszerűségük, nem véletlenül, hiszen kiváló szórakozási lehetőségeket nyújtanak a munkahelyi közösségeknek, azonban ahhoz, hogy ez valóban teljesüljön, nem lehet a véletlenre bízni a program kialakítását. Ha Önök is szeretnék átélni a tréningek emelkedett hangulatát, azonban tanácstalanok a programot illetően, forduljanak hozzánk bizalommal a csapatépítő ötletekért!

A csapatépítő ötletek terén munkatársaink kifogyhatatlanok, ami egyrészt köszönhető a több éves tapasztalatnak, másrészt az ügyfélközpontúságnak. Fontosnak tartjuk, hogy a klasszikus ajánlatokon túl a manapság népszerű trendek is előtérbe kerülhessenek a programok kapcsán, sőt, egyedi igényeket is teljesítünk, vagyis bizonyos értelemben a határokat csakis Ön szabhatja meg!

Ahhoz, hogy a csapatépítő ötletek kínálatát szűkíthessük, érdemes már úgy felkeresnie bennünket, hogy tisztában van az alapvető elképzeléseivel, így máris személyre szabottan tudunk ajánlani.

Éljenek át emlékezetes pillanatokat együtt a munkatársakkal, alkalmazottakkal, a csapatépítők megvalósításához bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Csapatépítő tréning<br />

Az alábbiakban egyedi csapatépítő ajánlatainkról részletesebben is tájékozódhat.

In Vino Veritas

Bor és gasztronómiai kalandtúránk különleges pincék rejtett zugaiba, egyedi éttermek mesteri fogásai közé vezeti az érdeklődőket; közben a borról, a kóstolásról, az együttműködésről és önmagunkról tanulunk meg fontos dolgokat. Mindezt finom falatok között, mesterszakáccsal, somellier-vel és profi trénerrel. Hívjon fel és egyedi ajánlatot készítünk Önnek!

csapatépítő programok<br />
csapatépítés
csapatépítő programok<br />
Csapatépítő tréning<br />

Inkább kevés oroszlán

Történelmi várvédő kalandtúráink folyamán képzeletben visszarepülünk az időben, hogy egy túrával egybekötött, kihívásokkal megtűzdelt csapatépítő tréning részesei lehessünk. Vajon a csapat képes átsurranni az ostromló török seregen, átkúszni a várárkon és bejuttatni a fontos levelet a várba? Szép tájak, történelmi romok, sok izgalom és nevetés, erősebb csapategység! Keressen minket és nem fog csalódni!

csapatépítő programok<br />
csapatépítés
Csapatépítő tréning<br />
csapatépítés

Legendáink nyomában

Nyugat Dunántúl minden városa rejteget titkokat, legendákat. Székesfehérvár, Győr, Veszprém, Szombathely….és még sorolhatnánk. Az adott legendák köré némi fantáziával egy igazi titokzatos kalandot szőttünk és már össze is állt egy rejtvényes city catching. Velünk játszva megismeri a város nevezetességeit, közben a csapat minden szellemi és fizikai erejére szükség lesz, hogy megoldódjon a rejtély. Vesse bele magát velünk a városi vadon izgalmaiba!

A csapatépítésről télen sem kell lemondani!

Csapatépítő tréning<br />

Szerencsére már a legtöbb cégvezető tisztában van azzal, hogy a csapatépítő programok igenis fontosak és nem csak arra szolgálnak, hogy a munkavállalók elfogyasszanak néhány pohár italt. A csapatépítő tréningeket a legtöbbször szabadtérre tervezik, ezért általában a tavaszi vagy nyári időszakot választják. Azonban ez sem mindig szerencsés, mert ilyenkor sokan szabadságon vannak. Bátran tartsuk a csapatépítést télen is!

A csapatépítéshez télen is rengeteg izgalmas programot lehet kitalálni. Számtalan változatot kínálunk beltérre is, ahol semmit sem befolyásol az időjárás, ráadásul a nagy karácsonyi hajtás előtt és után is kifejezetten jó tesz egy kis lazítás a kollégákkal. A sok munka mindig sok feszültséget is szül, és ilyenkor kiváló alkalmat teremtünk ezek elsimítására. A csapatépítés télen is meghozza a várt eredményt, nem érdemes tavaszig várni vele!

Segítségre van szüksége a szervezésben? Keressen fel minket, válassza izgalmas programjainkat, és győződjön meg róla, hogy a csapatépítés télen is kiváló! Bővebb tájékoztatásért lépjen velünk kapcsolatban elérhetőségeinken!

A csapatépítés nálunk kezdődik!

A csapatépítés minden cégnek belefér az éves menetrendjébe. Van, ahol komolyan megszervezett programot állítanak össze és van, ahol csak együtt töltenek egy kis időt a kollégák egy vacsora keretében.

A csapatépítést ugyanolyan komolyan kell venni, mint egy üzleti találkozót, mert mind a kettő ugyanazt a célt szolgálja. A csapat közös sikerét. Ennek érdekében az sem túlzás, ha a csapatépítő helyszínének kiválasztását vagy a csapatépítő programok összeállítását egy másik cégre bízza.

Keressen minket bizalommal, amennyiben a csapatépítéshez profi cég segítségét szeretné igénybe venni! Számos megbízással a hátunk mögött és sok elégedett ügyféllel együttműködve Önnek is egyedi igényekre tervezett programokat tudunk szervezni, amiket okleveles trénerek tartanak.

Amennyiben hosszú távú eredményeket is vár a csapatépítéstől, jó helyen jár! Tudjon meg még többet a részletekről a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén! Garantáljuk, hogy nem fogja megbánni sem Ön, sem a kollégái, ha minket választanak!

csapatépítés

A csapatépítő tréningek megszínesítik a szürke hétköznapokat!

csapatépítő programok<br />

Nincs kétség afelől, hogy az ember könnyedén belefásulhat a munkavégzésbe, ez pedig előbb vagy utóbb teljesítményvesztéshez vezet, ami további sikertelenségeket is szül a feladatok elvégzése során. Ha vállalkozásvezetőként szeretné felvenni a harcot a szürke hétköznapokkal és alkalmazottait pozitív élményekkel töltené fel, válassza a csapatépítő tréning lehetőségét!

A csapatépítő tréningek életre szóló élményt nyújtanak a résztvevőknek, emellett pedig a szürke hétköznapokat is megszínesítik. A programokon keresztül a dolgozók végre nemcsak a munkában működhetnek együtt, hanem különböző játékos feladatokon keresztül is, aminek köszönhetően a munkahelyi csapat még jobban összekovácsolódik. Ennek az összetartozásnak csakis pozitív következményei lehetnek, hiszen új barátságok születhetnek, arról nem beszélve, hogy ez a plusz energia, amit a csapatépítő tréningek adnak, biztosan hozzátesz a későbbiekben a vállalkozás sikeréhez.

Jutalmazza meg alkalmazottait, kovácsolja össze a munkahelyi társaságot csapatépítő tréninggel! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Egy jó csapatépítő közelebb hozza egymáshoz a munkatársakat!

Sajnos a valóságban nem mindig működik olajozottan egy munkahely, még akkor sem, ha külön-külön remek képességekkel és hozzáállással bíró dolgozókról van szó. Megnyugtatjuk, ez teljesen természetes, hiszen különböző habitusú és igényű emberekről van szó, akik különböző korban járnak, és teljesen egyedi családi, illetve társadalmi háttérrel rendelkeznek.

 Ahogy azonban bármilyen csoportosulás, úgy egy munkahelyi csapat is abszolút összekovácsolható. Ennek egyik eszköze a csapatépítő.

A csapatépítő vidám, szórakoztató módon hozza össze kollégáit a legfiatalabb gyakornoktól a legidősebb munkatársig. A programok során kialakul egyfajta bajtársiasság, ami nem csak a harcmezőn, hanem az irodai tárgyalóteremben is jól jön, csakúgy mint a kölcsönös tisztelet.

Fontos, hogy semmit se erőltessünk! Nagyon rosszul sülhet el ugyanis az, ha a csapat többsége szeretne valamit, de néhány embernek nincs kedve hozzá. A mi tapasztalt szakembergárdánk olyan csapatépítő programot talál, amiben mindenki megegyező mértékben örömét lelheti.

A sikeres csapatépítő után munkatársai olyan olajozottan fognak együtt dolgozni, mintha már évtizedek óta ismernék egymást. A munkahely falai közé beköltözik a mosoly és a jókedv, ami jó hatással van a motiváció és – a közhiedelemmel ellentétben – a hatékonyság magas szinten tartásában.

Ha kérdése támadt a lehetőségekkel kapcsolatban, szívesen válaszolunk elérhetőségeink bármelyikén, keressen minket bizalommal!

csapatépítő programok<br />

Mik számítanak a legjobb céges csapatépítő programoknak?

Csapatépítő tréning<br />

Ha céges csapatépítésről van szó, természetes, hogy a vezetőség szeretné megtalálni azt a programot, amin mindenki jól érzi magát, és a kollégákat jobban össze tudja kovácsolni. Manapság rengeteg céges csapatépítő program közül válogathatnak az emberek, így nehéz megtalálni azt a lehetőséget, ami megfelel az elvárásoknak.

Amennyiben interaktív céges csapatépítő programban gondolkodik, jó úton jár! Ezek a típusú elfoglaltságok mindenki számára lehetőséget biztosítanak arra, hogy részt vegyenek a csapatépítésben, így nagyobb az esély arra, hogy a kollégák összekovácsolódjanak, jól érezzék magukat és egy másik arcukat is megmutathassák egymásnak.

Bátran gondolkodhat játékos céges csapatépítő programban is. Játszani mindenki szeret, az ilyen helyzetekből rendkívül vicces szituációk alakulnak ki, és a nevetés is összehozza a munkahelyi csapatatot!

Ha szeretné kérni közreműködésünket a céges csapatépítő program megszervezésében, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu