banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Rendezvényszervezés Székesfehérvár

Rendezvényszervezés Székesfehérváron: minden megbízásért lelkesedünk

rendezvényszervezés  Székesfehérvár

Tervezzen velünk, rendeljen rendezvényszervezést Székesfehérvárra, egyenesen Győrből! A Diadém Rendezvényiroda elviszi az élményt Önöknek is!

Minden rendezvény más egy kicsit, nincsen kettő, ugyanolyan esemény. Ha más miatt nem, a megjelenő résztvevők létszáma okán is megkülönböztethető egyik esemény a másiktól. Szűk körben megrendezett partner találkozó, csak a kollégáknak szóló csapatépítő vagy egy világraszóló gála? Számunkra mindegyik projekt ugyanolyan jelentős és fontos.

Mi nem ismerünk olyat, hogy kis rendezvény vagy jelentéktelen megbízás, csak arra koncentrálunk, hogy megfeleljünk az ügyfél elvárásainak. Tesszük ezt felkészülten, leleményes és kreatív kollégákkal az oldalunkon, akik bármilyen, hirtelen felbukkanó akadályt elhárítanak az aktuális rendezvény útjából.

A székesfehérvári rendezvényeken is ugyanolyan erőbedobással és lelkesedéssel dolgozunk, mint egy győri eseményen. Fontos számunkra, hogy egy maroknyi vendég is ugyanolyan jól érezze magát egy vacsorán, mint több száz meghívott egy díjkiosztón.

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu