banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Rendezvényszervezés Székesfehérvár

Rendezvényszervezés Székesfehérváron is a maximális elégedettségért

rendezvényszervezés Székesfehérvár

Céges esemény lebonyolítását tervezi az új év beköszönte alkalmával? Segítségre van szüksége a rendezvényszervezéshez Székesfehérváron? Forduljon hozzánk bizalommal!

Az üzleti rendezvények, így a partnertalálkozók, az előadások, és a munkatársak számára megtartott céges programok egyaránt fontos szerepet töltenek be. Az eredményes vállalkozás érdekében célszerű az események megtartására rendszeresen időt és figyelmet fordítani.

A rengeteg teendő mellett nem biztos, hogy van ideje és türelme a különféle színes programok megtervezéséhez, de ez nem jelenthet akadályt. Ha hozzánk fordul segítségért, profik kezében tudhatja a rendezvényszervezést Székesfehérváron is.

A céges események napjaink alapvető összetartó eseményei, amelyeket több alkalommal érdemes megtartani. Nem csak az év végi ünnepek, hanem az új esztendő beköszönte, és más időszakok is alkalmasak az összejövetelek lebonyolítására. Attól függően, hogy mikor és hol kerül sor mindezekre, más-más programokkal érdemes készülni, a színvonalas kiszolgálás pedig sosem maradhat el.

Kiválóan képzett, nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink a szakmájuk iránt elkötelezettek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön és a meghívottak is jól érezzék magukat. Szűk kör, valamint sok ember meghívása esetén is a legjobbat nyújtjuk, színvonalas szolgáltatást vehet igénybe. Eleget teszünk egyéni kéréseinek, és hasznos tanácsokkal is ellátjuk, kreatív ötletekkel szolgálunk.

A rendezvényszervezéshez kitartó, összeszedett, alaposan megtervezett munkára van szükség. Ha ránk bízza, mindenki örömmel fog visszaemlékezni a kijelölt napokra. Levesszük a terhet a válláról, így elég ideje marad más feladatok felelősségteljes elvégzésére. A rendezvényszervezést Székesfehérváron, és az ország más pontjain is felkészülten vállaljuk, így bárhova tervezi a következő eseményeket, számíthat ránk.

Határozza meg a célokat, és ossza meg velünk egyéni igényeit! Működjön együtt velünk, és ne legyen gondja a rendezvényszervezés során! Készséggel állunk a rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken.

Rendezvényszervezés Székesfehérváron: minden megbízásért lelkesedünk

rendezvényszervezés  Székesfehérvár

Tervezzen velünk, rendeljen rendezvényszervezést Székesfehérvárra, egyenesen Győrből! A Diadém Rendezvényiroda elviszi az élményt Önöknek is!

Minden rendezvény más egy kicsit, nincsen kettő, ugyanolyan esemény. Ha más miatt nem, a megjelenő résztvevők létszáma okán is megkülönböztethető egyik esemény a másiktól. Szűk körben megrendezett partner találkozó, csak a kollégáknak szóló csapatépítő vagy egy világraszóló gála? Számunkra mindegyik projekt ugyanolyan jelentős és fontos.

Mi nem ismerünk olyat, hogy kis rendezvény vagy jelentéktelen megbízás, csak arra koncentrálunk, hogy megfeleljünk az ügyfél elvárásainak. Tesszük ezt felkészülten, leleményes és kreatív kollégákkal az oldalunkon, akik bármilyen, hirtelen felbukkanó akadályt elhárítanak az aktuális rendezvény útjából.

A székesfehérvári rendezvényeken is ugyanolyan erőbedobással és lelkesedéssel dolgozunk, mint egy győri eseményen. Fontos számunkra, hogy egy maroknyi vendég is ugyanolyan jól érezze magát egy vacsorán, mint több száz meghívott egy díjkiosztón.

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu