banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Rendezvényszervezés Mosonmagyaróváron

Rendezvényszervezés Mosonmagyaróváron: mi segítünk elérni a célját!

rendezvényszervezés Mosonmagyaróvár

Cégünk vállalja a rendezvényszervezést Mosonmagyaróváron, legyen szó akár céges csapatépítésről, családi ünnepségről, konferenciáról vagy esküvőről.

Egy rendezvény megszervezésének egyik első és legfontosabb kérdése, hogy mi a célja pontosan az eseménynek. Egy születésnap megünneplése? Egy termék vagy szolgáltatás bemutatása? Vagy épp a cég dolgozói elégedettségének növelése?

Bármelyik is legyen, alapvetően meghatározza a rendezvény szervezésének minden lépését. Ám egy profi csapatnak egyik típusú esemény sem jelenthet akadályt: cégünk segít megvalósítani az rendezvény célját, méghozzá az Ön elképzeléseinek megfelelően. Teljes körű szervezést és gördülékeny lebonyolítást biztosítunk és mindvégig számíthat ránk. A rendezvényszervezést Mosonmagyaróváron és környékén vállaljuk, a dunántúli régió piacvezetőjeként.

További tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére és válaszolnak a felmerülő kérdéseire.

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu