banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Rendezvényszervezés esztergom

Rendezvényszervezés Esztergomban: szabadtéren is mindenre gondolunk

rendezvényszervezés esztergom

A szabadtéri eseményekre is fogadjon fel minket, ha rendezvényszervezéshez Esztergomba hívna egy profi csapatot! A szép időben ne zárkózzon be sehová!

A szabadban rendezett eseményeknek megvan a szezonja. A tavasz  és a nyár ideális kültéri rendezvényekhez, de még ilyenkor is keresztülhúzhatja a számításokat a szeszélyes időjárás. A profi rendezvényszervező és csapata már minden forgatókönyvet ismer és maximálisan felkészült belőle.

A Diadém csapata számos kültéri rendezvény levezénylésében részt vett már, így nem érheti kellemetlen meglepetés se a megrendelőket, sem pedig a résztvevőket. Tűző nap, hirtelen jött zápor, nehezen megközelíthető helyszín vagy a catering kihívásai sem jelentenek váratlan vagy megoldhatatlan kihívást számunkra.

Esztergomban is bevetjük a tudásunk legjavát, a teljes tapasztalatunkat és kisebb vagy nagyobb létszámú, hagyományos vagy rendhagyó helyszínre tervezett rendezvényt is megvalósítunk. Csapatépítő izgalmas helyszínen, céges rendezvény grillezős tematikával? Vegye úgy, hogy elintéztük!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu