banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Rendezvényszervezés Komáromban

Rutinnal és kreatívan vállalunk komáromi rendezvényszervezést

Rendezvényszervezés Komáromban

A komáromi rendezvényszervezést érdemes velünk csapatban levezényelni, mert tudjuk, mi kell a megrendelőknek.

Mitől lesz egy esemény olyan, amit színvonalasra értékelnek? Röviden összefoglaljuk a kritériumokat.

Alapvető szervezési feladatok, a rendezvény sikerét támogató szempontok szerepelnek egy rutinos szervező csapat listáján. Többek között ezek a főbb pontok kerülnek a profi rendezvényszervezés forgatókönyvébe:

  • Minden rendezvények biztosítani kell egy, az esemény jellegéhez, befogadó képességéhez megfelelő helyszínt. A helyszínre meg kell szervezni az utazást, a szállást is, ha arra szükség van.
  • Körültekintően kell a dátumot kiválasztani. Más, hasonló jellegű eseménnyel ne ütközzön a rendezvény, ne vonja el a célcsoportot.
  • A költségkeret határok közé szorítja a szervezés lehetőségeit, de egy kreatív, gyakorlott, rugalmas szakemberekből álló csapat kevés anyagi forrásból is minden szempontból profi rendezvényt tud tető alá hozni.
  • A technikai felszerelésen sok múlik, mert a hangosítás, a tolmács felszerelés vagy az előadáshoz nélkülözhetetlen projektorok, a fénytechnika mind az élmény, a programok megvalósításának feltételei. A rendezvényes megbízható partnertől kölcsönöz és van B terve, ha valamelyik berendezés váratlanul megadja magát.
  • A catering minden eseményen jelen van valamilyen mértékben. Ha rossz az étel,  kiábrándító az ital választék, az a rendezvényre is rányomhatja a bélyegét.
  • A rendezvényes, a tudását felhasználva a rendezvények mellett a megrendelőket is segíti abban, hogy elérjék céljukat. Kommunikatívan, rugalmasan, türelmesen és barátságosan igyekszik rávezetni arra az ügyfelet, hogy mit szeretne.

A rendezvényszervezés Komáromban velünk egy sikeres projekt, amire minden résztvevő szívesen emlékszik vissza, mert annyira pozitív élmény volt. A csapatépítéstől a céges ebéden át a díjátadóig mindenben örömmel veszünk részt, amit nívós rendezvénynek szánnak. Örömmel megismertetjük az ajánlatunkkal, ha kapcsolatba lép velünk az egyik elérhetőségünkön.

Rendezvényszervezés Komáromban: mi megtaláljuk a legjobb megoldást!

rendezvényszervezés Komárom

Rendezvényszervezés Komáromban, a helyi viszonyok ismeretével, nagy tapasztalattal, megfizethető áron! Keressen minket, mi megtaláljuk a legjobb megoldást! 

Egy rendezvény sikerében vagy épp sikertelenségében fontos szerepet játszanak a különféle szolgáltatók, mint a helyszín, a technikai hátteret biztosító cég, a dekorációs vagy épp a műsort adó cég. Annak érdekében, hogy mindenre megtalálja a legjobb partnert, érdemes olyan csapatra bízni a rendezvényszervezést, ami tökéletesen tisztában van a helyi viszonyokkal és jól ismeri a környéken elérhető szolgáltatókat

Rendezvényszervező irodánk a Dunántúlon található, és büszkén mondhatjuk, hogy a régióban piacvezető szerepet töltünk be. Már számtalan rendezvényt szerveztünk ezen a területen, sok helyszínnel és szolgáltatóval vagyunk kapcsolatban és jól ismerjük a helyi viszonyokat. Amint Ön megosztja velünk az elképzeléseit, mi azonnal intézkedni kezdünk és minden téren megtaláljuk a legjobb megoldásokat

Amennyiben szeretné ránk bízni a rendezvényszervezést Komáromban vagy a környékén, forduljon hozzánk bizalommal és kérje bővebb tájékoztatásunkat! 

Rendezvényszervezés Komáromban profikkal

Rendezvényszervezés Komárom

Szeretné, ha a rendezvényszervezés könnyebb és gördülékenyebb lenne? Profikkal könnyű helyzetbe kerülhet, keressen bennünket a munkáért!

Vannak olyan vállalkozások, ahol felmerülhet a rendezvényszervezés igénye. Számtalan oka lehet annak, hogy szükség van az eseményekre, például egyszerű céges összejövetel lenne az üzleti partnerek számára, vagy valamilyen új termék kampányáról lenne szó.

Bármilyen célból is legyen szükség a rendezvényre, fontos, hogy az emberek felismerjék azt, hogy mindenképp profi, tapasztalt személyekre bízzák magukat és az eseményt.

Miért kell a rendezvényszervezéshez rutinos szakember?

Nagyon egyszerű a magyarázat arra, hogy miért kell konkrétan rendezvényszervezőhöz fordulni az eseményekért: azért, mert így biztosan könnyebb lesz a megrendelők számára.

Akiknek nincsenek kapcsolataik, ismeretségeik, sőt, tapasztalatuk ezen a területen, tulajdonképpen meglehetősen elveszettnek érezhetik magukat. A rendezvényterületén dolgozó szakemberek stabil kapcsolatokkal rendelkeznek, tudják, hogy hol kell elkezdeni a szervezési munkálatokat.

Azonnal tudják, hogy adott esetben mely szolgáltatókat kell megkeresni ahhoz, hogy valóban színvonalas legyen a rendezvény.

Gyakorlott szakembernek kedvezőbb ajánlat is jár

A profi szakembereknek évek óta jó kapcsolataik lehetnek a különböző szolgáltatóknál, így akár még kedvezőbb árat is tudnak biztosítani.

Ebben a formában könnyű alkalmazkodni a költségvetéshez, sőt, abból még le is lehet faragni, így az eseményt gazdaságosabban lehet megvalósítani.

Legyen Ön is az ügyfelünk, Komáromban a rendezvényszervezésben szakszerű segítséget kaphatnak az érdeklődők. Bármilyen elképzeléshez tudunk igazodni, bátran ránk bízhatja magát, garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Rugalmasak, ügyfélközpontúak vagyunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu