banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Rendezvényszervezés Szombathelyen

Rendezvényszervezés Szombathelyen, mely után learathatja a babérokat!

rendezvényszervezés Szombathely

A rendezvényszervezést Szombathelyen bízza ránk, mi csak a babérok learatását hagyjuk Önre, minden másról gondoskodunk! Keressen minket a részletekért! 

Egy sikeres rendezvény mögött rengeteg munka van, ehhez nem férhet kétség, de abba sokan nem gondolnak bele, hogy mennyi idegeskedéssel és stresszel jár egy nagyszabású, fontos rendezvény megszervezése, főleg annak, akinek nincs benne gyakorlata. Csapatunk azonban minden terhet levesz ügyfelei válláról. 

A szervezők általában még egy alaposan, tökéletesen megszervezett rendezvény előtt is izgulnak, hogy vajon minden rendben lesz-e, minden a tervek szerint fog-e alakulni, megfelelően felkészültek-e a váratlan helyzetek kezelésére is. Azonban az, aki cégünkre bízza a rendezvényszervezést, nem kell, hogy izguljon: tapasztalt csapatunkat nem érheti meglepetés, hiszen már számtalan eseményt bonyolítottunk le, méghozzá nagy sikerrel. 

Amennyiben szeretné, hogy levegyük a válláról a rendezvényszervezéssel járó stresszt, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Kérje bátran ajánlatunkat rendezvényszervezésre Szombathelyen! 

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu