banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Rendezvényszervezés Mór

Rendezvényszervezés Móron? Mi nem ismerjük az unalmas kifejezést!

rendezvényszervezés  Mór

Rendezvényszervezés Móron? Mi nem ismerjük az unalmas kifejezést!

Bízza egy olyan csapatra a rendezvényszervezést Móron, ami bármilyen feladatot teljesít, ügyfélre szabottan! Mi nem szervezünk unalmas eseményeket.

A kisebb városokban, településeken nem mindig egyszerű olyan szolgáltatót találni, ami meg tudja ugorni az ügyfél támasztotta színvonalat. Nem kell beérnie kevesebbel, csak egy kicsit tágítsa ki a keresés hatósugarát, tájolja magát Győr felé. A Diadém csapata szívesen felkerekedik és a Győr környéki településeken is beleveti magát a rendezvényszervezés kihívásaiba.

Egy egész napos üzleti meeting feszes programmal támogatja a hatékonyságot, a céges családi nap színes programja valódi kikapcsolódást nyújt a résztvevőknek, a csapatépítőn a munkatársakból egymást jobban megismerő kollégák válnak.

A Diadém Rendezvényiroda a rendezvény mögött az emberre is fókuszál, hiszen velük és értük történik egy esemény. A tudásunk, a lelkesedésünk, a kreativitásunk minden projektben benne van Győr városán innen és túl. Ismerje meg ajánlatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu