banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Egy családi nap szervezés és a céges rendezvény között alapvető különbségek vannak. Nem mindegy, hogy a vendégek igényei és a rendezvény jellege mennyire fedi le egymást.

A céges események éves naptárában egészen biztosan helyet kap legalább egy olyan rendezvény, amit kifejezetten családbarátra terveznek. A cél többnyire az, hogy a cég alkalmazottait és a családtagjaikat megvendégeljék, illetve közelebb hozzák egymáshoz. A másik típus a vásárlók, ügyfelek számára rendezett esemény, ahol a cég és az emberek közötti viszonyt erősítik.

A családi nap legyen családbarát is!

A céges munkatársak és a családtagjaik számára tervezett esemény lehet egy piknik, sportnap vagy egyéb programokkal megfűszerezett esemény. Alapvető különbséget kell jelentsen a többi rendezvényhez képest, hogy a családok kerülnek a fókuszba.

Mindenekelőtt olyan helyszínt kell kijelölni, ami közel van és jól megközelíthető. A szabadtéri és a beltéri helyszín is akadálymentes, babakocsival, gyerek járművekkel járható legyen. A parkoláshoz szintén álljon rendelkezésre séta távolságra kiépített parkoló.

Fontos felkészülni az időjárás kiszámíthatatlanságára. Az évszaknak megfelelően gondoskodni kell árnyékról, melegedőről, elegendő italról stb. Érdemes B tervvel, esőnappal is számolni, nehogy elmaradjon a rendezvény.

Ajánlott olyan programot is tervezni, amiben együtt részt vehet mindenki és ami erősíti a családok, kollégák közötti személyes kapcsolatot.

A családi nap szervezését Győrben nyugodtan bízza ránk! Ha profikkal szeretne dolgozni, akkor Önnek nem marad feladata, csak követni, hogyan halad előre a szervezés. Lépésről-lépésre megvalósítjuk azt a családi napot, ami minden vendégnek elnyeri majd a tetszését.

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu