banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Egy családi nap szervezése profi csapatot követel meg. A felkészültség és a tapasztalat garantálja, hogy a rendezvényen mindenki jól fogja érezni magát.

családi nap szervezés a tervezéssel kezdődik, ezen sok minden múlik. Egy jól összerakott terv és forgatókönyv segít az alapvető hibákat kiküszöbölni. A rendezvényszervezés egyik része a kreatív koncepció megalkotása, ami az esemény tematikáját, a programokat,  a célokat is meghatározza. Egy családi nap szervezése nem kisebb célokat tűz ki maga elé, mint a dolgozói összetartozást erősíteni, a cég felé a dolgozók lojalitását stabilizálni, kötődést kialakítani a családok között.

családi nap szervezése egy kellemes élményt hoz tető alá a kicsiknek és a nagyoknak, de mindezt úgy, hogy a programokat ne érezzék kötelezőnek, mindenki találjon kedvére való elfoglaltságot. A rendezvény kiemelten gyerekbarát, de emellett fel kell készülni minden vendég igényeire. Az étel menü, a programok, a helyszín is több korosztály, több családtípus számára legyen elérhető annak érdekében, hogy a nap mindenkinek jó emlékekkel záruljon. A családi nap szervezésnél az esemény helyszíne legyen biztonságos, ideális befogadóképességű és esőre felkészíthető. Az esemény dátuma és időtartama fontos kérdés, a családok munkaidejéhez, szabadidejéhez is egyszerre kell igazítani. Az utaztatásról sem szabad megfeledkezni, érdemes céges buszokat indítani a helyszínre. Számos, magától értetődő dolog bukkan fel a családi nap szervezése során és olyan részlet is, ami rutin kérdése. A tökéletes eredményhez gyakorlott csapat munkáját ajánlott igénybe venni és olyan céget felkérni, aminek ismerős feladat az ilyen rendezvényszervezés.

A rendezvényszervezésben profi szinten teljesítő cégünk segítségével a következő céges napon büszkén tudja vendégül látni a kollégákat és azok családtagjait. Keressen minket bizalommal, ha szüksége van rendezvényszervezőre és szeretné, hogy minden olajozottan menjen! A sikeres családi nap összehangolt munka és rutinos szervezés kérdése! A weboldalunkon megtalálja az elérhetőségeinket, kérje egyedi árajánlatunkat minél előbb!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu