banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Céges nap szervezését vállaljuk egyedi elképzelések alapján, megfizethető áron, teljes körű szolgáltatást biztosítva. Keressen minket a részletekért!

Az elmúlt két évben sajnos rengeteg rendezvény maradt el, azonban nem szabad, hogy ez negatívan befolyásolja a cég működését! Érdemes minél előbb bepótolni őket, akár egy csapatépítéssel, akár egy családi nap szervezésével, amikor kötetlenül együtt lehetnek a dolgozók és mindenki jól érezheti magát.

A legtöbb cégtulajdonos tisztában van vele, hogy ahhoz, hogy a dolgozók egy összeszokott, jól működő csapatként tudjanak együtt dolgozni, fontos, hogy jól ismerjék egymást. Szerencsére ennek elősegítésére számtalan lehetőség van. Nyilvánvalóan remek megoldás egy csapaépítő tréning, de egy céges nap szervezésével is nagyszerű eredményeket érhetünk el. Egy ilyen rendezvény során kötetlenül együtt lehet minden dolgozó, kikapcsolódhatnak, jól érezhetik magukat. Éppen a rendezvény kötetlenebb jellege miatt általában szívesebben is vesznek részt egy ilyen napon, mint egy csapatépítőn, főleg, mert az elmúlt évek nem bővelkedtek lazításban. A családi nap szervezés remek lehetőség arra is, hogy egymás családját is jobban megismerjék, ezáltal kicsit közelebb kerülhetnek egymáshoz és közös élményeket is szerezhetnek. Az ilyen napokat általában sokáig emlegetik, szívesen emlékeznek rá vissza, és az elhivatottságot is növeli a jó élmény.

A családi nap szervezésnek munkaerői oldalról is megvannak a maga előnyei, hiszen mindenki szívesebben megy egy jó hangulatú irodába dolgozni, ahol jól ismert, barátságos arcok fogadják. Egy ilyen rendezvény segíti az új munkatársak beilleszkedését, ami mindenkinek az érdeke. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a családi napok szervezésében, és kedvező feltételekkel áll az ügyfelek rendelkezésére.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a céges nap szervezésével kapcsolatban, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal akár még ma, a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, és tájékoztatják a részletekről.

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu