banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Csak egy összetartó csapat tudja sikerrel venni az akadályokat, ezért a céges rendezvényszervezés most aranyat ér. Mi idén is remek programokkal készülünk!

Az elmúlt időszakban sajnos rengeteg olyan változást kell megélnünk, amik bizonytalanságba sodorhatják a cégeket. A kihívást jelentő helyzeteken csak okosan megtervezett stratégiával lehet túllendülni, ezért érthető, ha a vezetők mostanában jobban elmélyülnek a szakmai ügyekben. Emellett azonban sok múlik a munkavállalókon is, hiszen a céges sikerek egyik alappillére a csapat, ami jóban-rosszban összetartó marad, ebben rejlik az erő.

Tény, hogy ha különféle negatív körülménnyel kell számolni, nehéz a szórakozásra gondolni, mégis lényeges, hogy ilyenkor se maradjanak el a céges rendezvények. Fontos ez akkor is, ha a munkavállalók nap, mint nap találkoznak az irodában, de még ennél is nagyobb jelentősége van akkor, ha részben vagy akár teljesen otthonról dolgoznak, hiszen így komoly feladat összetartani a csapatot.

Közeledik a december, lassan el kell kezdeni gondolkodni a karácsonyi buli, évzáró ünnepség szervezésén, hiszen 2022 sem telhet el ezek nélkül. Ám ha a cég vezetősége és minden munkavállalója azon fáradozik, hogy sikerüljön gond nélkül venni az akadályokat, ki fogja megszervezni az eseményeket?

Ezért vagyunk mi, Rendezvényszervező Irodánk mindent megtesz annak érdekében, hogy az év végi rendezvények felhőtlen hangulatban teljenek! Ha ránk bízza a feladatot, mindössze annyi a teendője, hogy átgondolja, milyen legyen az esemény, mi pedig a megbeszéltek szerint intézünk mindent. Úgy érzi, hogy teendői mellett a tervezgetésre sem tud időt szakítani? Számunkra ez sem probléma, szívesen segítünk ötletelni, hogy ez a teher se nyomja a vállát!

Számtalan helyszínt tudunk ajánlani és programok kifogyhatatlan tárházával várjuk, így biztos lehet benne, hogy az év végi esemény 2022-ben is emlékezetes lesz. Nézzen körül weboldalunkon, és ha úgy érzi, hogy bennünk találta meg a megfelelő partnert a céges rendezvényszervezéshez, várjuk megkeresését!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu