banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Céges rendezvényszervezés Győrben, kedvező feltételekkel, akár rövid határ idővel is – ünnepelje meg sikereit kollégái körében!

Most, hogy végre nem kell bezárkóznunk, és akár csoportosan is ünnepelhetünk, ideje bepótolni, amit ki kellett hagynunk a tavalyi év során, így például megünnepelni a sikereket, amelyeket elértünk az utóbbi időszakban, és lehetőleg azokkal, akiknek segítsége nélkül mindez nem jöhetett volna létre. Egy céges rendezvény szervezésével például összehívhatjuk a kollégákat, erősíthetjük a csapatszellemet, és még a jövőbeni terveket is felvázolhatjuk, hogy aztán mindenki önfeledten ünnepelhessen.

Ha Ön is a fentihez hasonlóakban gondolkodik, és szeretné profikra bízni a céges rendezvény szervezését Győrben, illetve a környező településeken, válasszon bennünket! Tapasztalatunknak hála a rendezvény bizonyosan sikeres lesz, és sokáig emlegetik majd céges berkekben úgy, mint amit feltétlenül meg kell ismételni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a céges rendezvényszervezéssel, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu