banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Ha csapatépítő szervezésben jártas céget keres ahhoz, hogy kollégáival egy hatékony, de mégis élménydús programon tudjon részt venni, akkor megtalálta a tökéletes csapatot a feladatra! A csapatépítőkből mára óriási a kínálat, vannak hagyományos csapatépítő programokat kínáló ajánlatok és extrém magasságokig emelkedő lehetőségek is.

Olyan csapatépítő szervezést szeretne, ami a kettő közötti területen mozog? Nem ragaszkodik ahhoz, hogy az iroda négy fala között maradjanak, de azt sem szeretné, ha rizikós helyzetekbe kerülnének kollégáival, miközben azért küzdenek, hogy jobb legyen a szakmai hatékonyságuk és jobban megismerjék egymást? Bízza ránk a dolgot és garantáljuk, hogy elégedett lesz a csapatépítő szervezéssel!

Megtaláljuk Önnek és csapatának azt a program csomagot, amiben komfortosan érezhetik magukat, de azért új élményeket is szerezhetnek, nem utolsó sorban pedig szintet tudnak lépni a közös fejlődésben is. Kérje egyedi árajánlatunkat a honlapunkon megadott elérhetőségek bármelyikén!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu