banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

csapatépítő tréningekről a home office időszakában se mondj le! Tartsd össze a kollégákat közös programokkal!

A home office megszokott munkakörnyezetté vált, aminek megvannak az előnyei és a hátrányai is. A kollégák ritkábban találkoznak, a kapcsolattartás az online térbe szorult vissza, a csapatépítésre kevesebb lehetőség van. A fennálló helyzet ellenére azonban érdemes a csapatépítő tréningeket is belekalkulálni az éves menetrendbe, hiszen most még fontosabb a csapatszellem erősítése. A közös csapatépítő programok szervezett keretek között, az ügyfél igényeihez tervezve zajlanak. A kollégákkal közösen eltöltött idő segíti a hatékonyabb munkát, hozzá járul ahhoz, hogy munkán kívül is jobban megismerjék egymást a munkatársak.

csapatépítő tréningek a cég iránti elköteleződés megerősítését is elősegítik. Otthon, a számítógép előtt ülve sokszor nehéz motiváltnak maradni. Fordulj hozzánk bizalommal, ha színvonalas, egyedi csapatépítő tréningeket szeretnél megrendelni a kollégáid számára!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu