banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Esküvőszervezés egy kis profi segítséggel! Nem kell rendezvényszervezőnek lenni ahhoz, hogy megszervezd a tökéletes esküvőt!

Bőven elég az is, ha egyszerűen csak hozzánk fordulsz és a Tervezési Asszisztensünkre bízod Magadat! Az esküvőszervező cégünk csapata már komoly tapasztalattal rendelkezik ezen a téren is, szakmailag is kiemelkedő kollégák közreműködésével végzünk el minden megbízást, amit kapunk az ügyfeleinktől.

Minden jegyespárnak több lehetőséget kínálunk, ha esküvőszervezésről van szó. Lehetőség van arra, hogy az esküvőszervezésből olyan módon kivegyék a részüket, hogy az útmutatásaink alapján mindenben aktív szerepet vállalnak. A Tervezési Asszisztensünk segítségével a saját esküvőd szervezője lehetsz, mindezt anélkül, hogy kifutnál az időből, rossz döntéseket hoznál vagy pedig szarvas hibákat vétenél.

Az esküvőszervezés másik lehetősége az all inclusive csomag megrendelése. A prémium csomag azoknak a jegyespároknak ajánlott, akik minden szervezési feladatot profi rendezvényes csapatra, az esküvőszervezésben jártas cégre szeretnének rábízni. Legyél boldog, elégedett menyasszony, akit nem nyomasztanak az esküvőszervezés buktatói!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu