banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Az esküvőszervezésben nem maradsz Magadra, mert mi segítünk mindent elrendezni a nagy napra! Találd meg a középutat a szervezésben, kérj profi segítséget!

Az esküvőszervezést nem szeretnéd kiadni a kezeid közül, de tisztában vagy vele, hogy nem vagy profi rendezvényszervező sem? A segítségre nem szabad nemet mondani, mert a lényeg az, hogyan sikerül a menyegző napja, amire olyan régóta készülsz a szerelmeddel!

A győri esküvőszervezésben nagy gyakorlattal rendelkezünk és szívesen megosztjuk az ügyfeleinkkel a tapasztalatainkat. Tanácsot adunk, fogadóórát tartunk, hasznos eszközöket kölcsönzünk a jegyespároknak, amiknek a segítségével az esküvőszervezést már szinte a profikat megszégyenítő színvonalon tudják lebonyolítani.

Ne vállalj mindent Magadra, de ne is maradj ki a szervezés lépéseiből! Ebben tudunk segíteni, ha hozzánk fordulsz, mielőtt kimondjátok a boldogító igent! Spórolj időt, legyél hatékony, valósítsd meg az álmaidat anélkül, hogy fel kellene adnod belőlük az életed egyik legfontosabb napján!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu