banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Mostanság egyre több vállalkozás dönt amellett, hogy a megfelelő munkahelyi körülmények és a tökéletes csapatmunka megteremtésének érdekében csapatépítő tréninget biztosít a dolgozóknak. Ahhoz, hogy az esemény valójában sikeres legyen, nem lehet a véletlenre bízni az időpontját, ezért a legideálisabb, ha nyárra időzítik a csapatépítő tréninget!

Vitathatatlan, hogy nyáron rengeteg programlehetőség adódik a csapatépítő tréningek kapcsán, elég csak arra gondolni, hogy jó idő van, így például nem múlhat el valamilyen vizes játék, vagy kirándulás nélkül az esemény, de a közös bográcsozás is tökéletes hangulatot varázsol a társaságnak, így a résztvevők közül garantáltan senki sem fog unatkozni.

Ha Ön is gondolkozik a csapatépítő tréning szervezésén, a legideálisabb időpontok előtt áll, hiszen a nyár hamarosan beindul, így még tökéletesen igazodhat is a munkatársak nyaralásához. A szolgáltatás igénybevételéért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu