banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

„És most felkérem Polgármester Urat, hogy tartsa meg gondolatait”

Minden eseménynek kell, egy nyugodt és profi házigazda. Egy ember, aki tudja, hogyan kell szólni a vendégekhez, mit mikor kell és mikor nem kell mondani. Aki egy poénnal, vagy egy hanglejtéssel befolyásolja az esemény hangulatát. Aki figyel és akire figyelnek. Ilyen egy jó műsorvezető.

Miért is fizessünk ki ennyi pénzt egy embernek, aki csak annyit csinál, hogy beszél a mikrofonba? Hiszen ezt bárki meg tudja oldani, bemondja, hogy mikor mi van és kész is vagyunk. Megspórolva. Pedig nem így van.

A műsorvezetés egy szakma, amit lehet remekül és csapnivalóan csinálni. Bizonyára mindenki járt már olyan rendezvényen, ahol a szorongó, csetlő botló odadobott „beszélő” ember próbálkozott. A legmélyebb rész, amikor a közönség már azért figyel, hogy gyűjtse a bakijait, a suta rosszul egyeztetett mondatokat és a kínos elszólásokat! Képzeljük el, hogy megvan a tökéletes Forma 1-es autó és beleültetünk egy amatőr pilótát. Hiszen vezetni mindenki tud. Rengeteget költöttünk az autóra, most már fogjuk meg a költséget.

Szóval egy műsorvezető attól lesz hasznos, hogy ért a szakmajához. Ezt abból vesszük észre, hogy:

 • Előre felkészül az adott témában, vannak kérdései.
 • Karizmatikus egyéniség, vagyis megtölti a színpadot. Egyszerűen oda kell figyelni rá.
 • Mindig érzi mikor kell lazítani, vagy épp feszesebbre húzni a hangulati ívet.
 • Reagál a hallgatóság hangulatára. Ha az esemény engedi interaktívan szól a mikrofonba. A megszólalásaival mindig támogatja a rendezvény hangulati ívét.
 • A közönség nyelvén beszél. Más-más stílusban szól, ha soron dolgozó munkások, vagy biztosítási ügynökök képezik a közönséget.
 • A közönséggel azt tudja éreztetni, hogy egy közülük mégis ő a legmagabiztosabb.
 • Kerüli a kliséket, az ezerszer hallott mondatokat (kivéve, ha a rendezvény jellege ezt kívánja, de még ekkor is egyedi hangon szól)
 • Tud rögtönözni, ha a helyzet ezt kívánja.
 • Egyszerre rendkívül magabiztos és mégis alázatos. Ő irányítja a közönség figyelmét, hogy a szereplők megkapják a megérdemelt reflektorfényt.
 • Pontos és precíz.
 • Összehangoltan tud együtt dolgozni a rendezvény többi szolgáltatójával.

Ebből a listából jól látható, hogy körültekintően kell megválasztani egy rendezvény műsorvezetőjét. Legyen szó egy családi napról, partnertalálkozóról, konferenciáról, vagy céges évzáróról, nagyon fontos, hogy kinek a kezébe adjuk a mikrofont. Hiszen elköltünk rengeteg pénzt az egyéb körülményekre. Ezért azt a relatív kis plusz már tegyük hozzá és adjuk egy profi kezébe a karmesteri pálcát!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu