banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Nincs olyan vállalkozás, amely számára ne lennének fontosak az ügyfelek és azon más cégek, melyekkel sikeres együttműködésekre törekednek. Ezért nem véletlen, hogy egyre több cég esetében bevett szokássá válnak a partnertalálkozók, hiszen ezen eseményekkel egyrészt kifejezheti tiszteletét a vállalkozás a partnerei felé, másrészt a szakmai fejlődésről is beszámolhat, amivel még több partnert győzhet meg arról, hogy érdemes együttműködni a céggel. Mivel egy partnertalálkozók akár új üzletek megkötésére is alkalmasak, nem szabad a véletlenre bízni az események megszervezését, ezért forduljon hozzánk bizalommal!

A partnertalálkozók terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, így az évek során kitapasztalhattuk, hogy mik azok a tényezők, amelyek ezen rendezvényeken elősegítik az újabb üzletek megkötését. Továbbá arra is törekszünk, hogy a partnerek visszaigazolást kapjanak az eseményen arról, hogy tökéletes befektetésnek bizonyul az adott vállalkozással való együttműködés.

Mivel a partnertalálkozóknak igazán nincsen időszaka, bármikor megrendezésre kerülhet az esemény, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot! Vigyük sikerre együtt cégét!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu