banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

A céges rendezvényszervezésre az év vége közeledtével nagyobb szükség van, mint valaha! Szervezzen a kollégáknak egy összekovácsoló csapatépítést!

Az év vége elhozza az összegzés idejét, de a köszönet nyilvánításnak is ilyenkor jön el az ideje. Mindkettőre sor kerülhet egyetlen rendezvényen. Az idén az eddigieknél olcsóbban, de ugyanolyan színvonalon tud rendelni év végi rendezvényt a cégnek.

Különleges ajánlattal készültünk a cégeknek. Reagálva a jelen változásaira összeállítottunk egy rezsibarát és időtartamát tekintve is gazdaságos rendezvénycsomagot. A helyszínt Ön választja, mi pedig házhoz visszük a komplett rendezvényt. A hagyományos céges vacsorák, egész estés események helyett a gyorsan lebonyolítható, de tartalmas rendezvényekre helyezzük a hangsúlyt.

A csomagban található büfé, szórakoztató program, ajándékcsomag, de a berendezés, a hangosítás sem maradt ki belőle.  Minden eleme többféle árkategóriában és többféle igényre tervezve rendelhető meg, személyre szabottan. Az ünnepség állhat egy beszéddel, ajándékozással egybekötött koccintásból vagy stand up műsorral és jóízű falatozással kiegészített rendezvény is válhat belőle. A teljes időtartam nem több, mint két óra, így be lehet tervezni egy átlagos munkanap menetrendjébe is.

Ne mondjon le arról, ami a kollégáknak örömet szerez és a cégnek is a javára válik! Az ajánlatunk a hihetetlenül megfizethető áron,  személyre szabhatóan megrendelt céges rendezvényszervezés, rezsibarát módon. Az egész rendezvényt házhoz visszük az Ön cégéhez.

A kollégák megérdemlik, hogy az év végét finom ételekkel, jó italokkal ünnepeljék meg. Búcsúztassák az idei évet vagy éppen köszöntsék a következő évet egymás társaságában, egy kellemes eseményen! A szervezés oroszlánrészét csak hagyja ránk és garantáljuk, hogy a céges rendezvényre még a következő évben is szívesen gondolnak majd! A céges rendezvényszervezésről szóló, aktuális ajánlatot küldünk az érdeklődőknek, amit azonnal igényelni tud a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén.

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu