banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

A rendezvényszervezése egész évben van lehetőség, hiszen minden évszakban adódik valamilyen esemény. Egy csapatépítő program, egy céges party, egy promóciós esemény, egy konferencia, workshop vagy családi nap az alkalmazottak számára, a lehetőségek szinte kifogyhatatlanok.

A rendezvények egy részét lehetőség van szabadtéren megtartani. Amikor már meleg, napos és száraz az idő, amikor hosszabbak a nappalok, minden zöldbe borul és virágzik, hangulatosabb a szabadban megtartani egy-egy eseményt, rendezvényt, mint a négy fal között.

Forduljon hozzánk bizalommal és bízza ránk a szabadtéri rendezvények megszervezését és lebonyolítását is! Önnek nincs más dolga csak élvezni az eredményt, értékelni a tapasztaltakat és máskor is minket hívni, ha rendezvényszervező cégre van szüksége!

Hol legyen a helyszín, mi a vészforgatókönyv rossz idő esetén, sátor legyen vagy inkább ne, milyen legyen a catering kánikula esetén, hogyan nézzen ki a dekoráció? Ezeket mi mind megszervezzük az Ön igényei alapján, és tökéletes szabadtéri rendezvényt viszünk ki a szabadba!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu