banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Szeretne valami pezsgő, frissítő helyszínt találni rendezvénye helyszínéül, de nem akar kimozdulni az országból? Nálunk a profi rendezvényszervezés Győr városában is igényelhető!

Győr fejlődése a rendszerváltás óta eltelt évtizedekben szembetűnő: igazi kulturális fellegvár lett, hazánk egyik legjellegzetesebb egyetemi városává vált, és a múzeumi gyűjtemények is megsokasodtak. Győrben rendkívül egyszerű csodálatos kulturális helyszíneket találni egy-egy rendezvényre, vagy ünnepségre. Leszervezni ezeket az eseményeket a kiszemelt helyekre azonban annál nehezebb.

A rendezvényszervezés Győr városában egy folyamatosan fejlődő szakterület, ahol csak a legnaprakészebb és legprecízebb szereplő tud fennmaradni. Ezt cégünk is megtanulta, és igyekszünk a legkedveltebb helyeket megszerezni az ügyfeleinknek, legyen szó tréningekről, céges összejövetelekről, vagy esetleg konferenciákról.

Amennyiben szeretne többet megtudni arról, hogy miként igényelhető a rendezvényszervezés Győrben, bátran vegye fel szakértő munkatársainkkal a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu