banner_diadem_4
Céges rendezvényszervezés

Bízza ránk céges rendezvényeit!
Az elkötelezett vezetők és kollégáik hisznek a rendezvényekben, szeretnék jobban megismerni a partnereiket, elégedettebbé tenni a dolgozóikat. Mi ebben nyújtunk segítséget.A SIKER AZ ÖNÉ, a stressz a miénk. Nem hiszi? Olvasson tovább, vagy hívjon fel!

banner_diadem_3
A Dunántúli piacvezető

Régiónkban több kisebb cég foglalkozik másodállasban rendezvényszervezéssel, találkoztunk már virágárus,utazási irodás, lapkiadó, hamburgeres rendezvényszervező céggel. Mi ezzel szemben kizárólag ebből a piacból élünk, főállasú kollégáink a nap 8 órájában foglalkoznak ezzel a tevékenységgel. Ezért a rendezvények gyakoriságát és az azokból fakadó tapasztalatot, kapcsolatrendszert tekintve cégünk piavezető szerepet tölt be, a régióba bejegyzett cégek között. Számos alkalommal versenyzünk budapesti cégekkel is, azonban a helyi piac ismerete és a személyesebb, közvetlenebb kapcsolat lehetősége sok esetben felénk billenti a mérleget. Elmondhatjuk, hogy az áraink nem fővárosiak, de a szolgáltatás színvonala igen. Így ki merjük jelenteni, hogy ár-érték arányban a legjobb szolgáltatást nyújtjuk partnereinknek.

banner_diadem_3
Egyedi csapatépítő programok

Többet akar annál, hogy elmentünk egy hétvégére, mindenki berúgott, végül is jó volt? Ám nem szeretné tréningteremben tölteni a hétvégét és a drótkötélpálya sem vonzó? Kínálatunkban talál olyan csapatépítő eseményeket, melyek egészen mások, mint a megszokott! Kalandosan kimozdítjuk Önt és csapatát a hétköznapokból, de nem kényszerítjük extrém körülmények közé!

banner_diadem_3
Podcast Stúdió

A Podcast egy hanganyag, amit a készítője az interneten tesz közzé. Az internetes rádiózáshoz hasonlít, csak itt akkor hallgatjuk meg az adást amikor akarjuk, lap topon, telefon, vagy akár az autónkban. Vezetés, futás, vagy főzés közben. Mivel hangról van szó nem kell nézni, olvasni. Ezért remek csatorna!nMi elkészítjük és menedzseljük cégének csatornáját!

Podcast-gyártás cégeknek professzionális szinten, kedvező feltételekkel!

A podcast egy úgynevezett indirekt marketingeszköz, amely a hagyományos reklámokkal szemben nem zavaró, inkább szórakoztató. Gyakorlatilag egy változó hosszúságú, interneten ingyenesen elérhető audioformátum, amely egy két-, vagy többszereplős beszélgetés hangfelvételét tartalmazza. A hallgatóság bármikor meghallgathatja, nincs időhöz kötve, a tartalom pedig érdekes, tele információval, és némi bújtatott reklám is megtalálható benne.

A legtöbb nagy cég már saját podcast-gyártó részleggel rendelkezik, illetve kiadják a feladatot olyan, erre szakosodott cégeknek, amelyek professzionális szinten készítik a műsoraikat. Nem csak nagy vállalkozások számára hasznos azonban ez a lehetőség, hiszen bármilyen vállalkozás számára elérhető!

Amennyiben szeretné a vállalkozását a legkorszerűbb módon reklámozni, bízza ránk a podcast-gyártást! Ha kérdése lenne, vegye fel velü

Tel:+36 30 298 7427
E-mail:info@diadem.hu