Azonnali elérhetőség

Céges rendezvényszervezés

Mit adunk Önöknek?

Szakértelmet: Kollégáink mind humán területen felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, elkötelezettek szakmájuk iránt. Rendezvényszervezés mellett felnőttképzési szakmenedzser, csapatépítő, tréner, projektmenedzser, pályázati szakértő végzettségekkel rendelkeznek.

Tapasztalatot: Remek rendezvény szervező vénájú HR-esekkel találkoztunk számos cégnél. Talán olyannal is aki nálunk is jobb lenne ezen a területen. Viszont ő(k) évi 2-3 rendezvényt szervezetek, mi évi 40-50 et. Ez a tapasztalat tesz minket értékes partnerré, olyanná akire rábízhatja a rendezvényét, mert ami az eddigi 300-400 rendezvényünkön történt az mind a fejünkben van.

Kedvező ár-értékarányú szolgáltatásokat: Ismerjük a szolgáltatói piacot, tudjuk ki milyen ár-érték aránnyal dolgozik. A számos esemény miatt, amin alvállalkozókkal dolgozunk kiesnek a gyenge minőségűek, a megbízhatatlanok. Akik maradnak a több megrendelés miatt a piaci árnál kedvezőbb áron dolgoznak nekünk, így Önöknek is.

Mit vállalunk?

  • A sok apró bosszantó részlet helyre tételét, precizitást
  • Az időrablók átvételét, időgazdálkodást
  • Koncepciók kidolgozását az Önök ötletei alapján, pozicionálást
  • Folyamatos elérhetőséget, akár személyesen a szervezési időszakban, rendelkezésre állást
  • A stressz nálunk A SIKER ÖNÖKNÉL!
 

Mit hagyunk Önöknél?

 

 

Konfernciaszervezés mesterfokon Önnek is!

Az üzleti, tudományos rendezvények egyik fő eseménye a konferencia. A konferenciaszervezés rutint és szakmai hozzáértést kíván, hiszen sokszor nagy létszámú vendég, illetve előadó számára kell megteremteni az ideális körülményeket.

A megfelelő konferenciahelyszín kiválasztásától kedve a catering biztosításán és a személyzet alkalmazásán keresztül a dekoráció tervezésén át megannyi lépés vezet el a sikeres rendezvény megszervezéséig és lebonyolításáig.

Keressen minket bizalommal, és forduljon hozzánk konferenciaszervezéssel kapcsolatosan is! Válasszon minket, ha olyan rendezvényszervező cégre szeretné bízni a konferenciaszervezést, ahol mindenki tudja, hogy mi a dolga, a szervezés gördülékeny, az eredmény pedig olyan lesz, amivel minden megrendelő elégedett lesz! Sajtókonferencia, tréning, workshop, szimpózium vagy szeminárium? Megoldjuk!

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot, hogy minél előbb elkezdhessük az Ön számára is a konferenciaszervezést!

Konfernciaszervezés mesterfokon Önnek is!
 

A konferenciaszervezés lépései

Egy rendezvény megszervezése mindig nagy kihívás, akkor pedig különösen, ha olyan eseményről van szó, mint amilyen egy konferencia. A konferenciák lehetnek tudományos, politikai, kulturális vagy üzleti szakmai rendezvények is. Az esemény jellegének megfelelően kell kiválasztani a helyszínt, figyelembe véve, hogy körülbelül mennyi vendégre és meghívottra lehet majd számítani.

A konferenciaszervezés következő fontos lépése a kapcsolatfelvétel a különféle szolgáltatókkal, cégekkel, árajánlatok kérése és a véglegesek elfogadása. Szükség lesz megfelelően képzett személyzetre, így hostessekre, tolmácsokra. Rendszerint valamilyen kiegészítő rendezvény is kapcsolódik a konferenciához, illetve catering szolgáltatást is szerződtetnek, hogy valamilyen fogadás keretein belül biztosítsák a vendégeknek a felfrissülés lehetőségét.

A konferenciaszervezéshez hozzátartozik a technikai háttér, a hang, fények, színpadtechnika biztosítása, de a sajtó, a PR feladatok kezelése, valamint a szállás és utazás kézben tartása is.

Amennyiben profi csapatra szeretné bízni a konferenciaszervezést, vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen árajánlatot!

A konferenciaszervezés lépései